Toegewijd aan veilige, mooie babyproducten

Onze missie is om veilige, elegant ontworpen essentials te creëren die de gezondheid en het welzijn van baby's bevorderen.

Als ouders hadden we moeite om babybenodigdheden te vinden die bij onze stijl en de behoeften van ons gezin pasten. Daarom hebben we FRIGG gemaakt, een lijn van in Denemarken vervaardigde producten die naadloos en elegant in ons dagelijks leven passen.In de Noorse mythologie wordt de godin Frigg geassocieerd met vooruitziende blik en wijsheid, dus het is geen wonder dat ze ook de godin van moeders is. Als liefhebbende, koesterende godheid koesterde ze haar kinderen en probeerde ze koste wat het kost te beschermen.

Geïnspireerd door zowel haar verhalen als de elegantie van Scandinavisch design, creëerden we al snel FRIGG, een lijn van in Denemarken vervaardigde babyproducten die naadloos en stijlvol in ons dagelijks leven passen. Al onze producten zijn ontworpen met het oog op veiligheid en schoonheid - en bedoeld om de gezondheid en het welzijn van baby's te bevorderen. Met strakke lijnen, warme kleuren en niet-giftige materialen hopen we dat onze producten rust en schoonheid kunnen brengen in uw groeiende gezin.


 

© 2017 - 2022 MissDraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel