Mijn naam is Abiëlle van Gelder, getrouwd met mijn lieve man en moeder van 3 stoere zoons.

Als klein meisje was ik al bezig met lapjes stof. Ons gezin had het vroeger niet breed en samen met mijn zusjes drapeerden wij onze poppen met lapjes stof om op deze manier een mooie outfit te creëren.

Na de geboorte van mijn eerste zoon ontdekte ik de naaimachine en begon ik met het maken van baby- en kinderkleding voor onze zoons, nichtjes en kinderen van vrienden. 

Ik vond een baan in de kinderopvang, volgde een opleiding en naast het runnen van ons gezin kwam het maken van kleding op een laag pitje te staan. Binnen Landstede startte ik een functie binnen de kinderopvang en heb ik vervolgens diverse functies bekleed maar kon mijn creativiteit binnen deze functies niet kwijt. 

Ik herontdekte handwerken en de naaimachine, kreeg ontzettend veel positieve reacties en mensen uit mijn omgeving begonnen bestellingen te plaatsen. Na een aantal brainstormsessies was MissDraad geboren en heb ik deze op 16 februari 2016 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

 

In de 4 jaar die volgden heb ik voor MissDraad een webshop gemaakt, ben ik zichtbaar geworden door deelname aan markten en braderieën en worden de handgemaakte producten in een aantal fysieke winkels verkocht.

In juni 2019 heb ik besloten om mij volledig te gaan richten op MissDraad.

Ik droomde van mijn eigen fysieke winkel om mensen nog meer blij te maken met mijn handgemaakte  en speciaal ingekochte producten. 
En die droom is uitgekomen! Je kan nog steeds online bij MissDraad shoppen via deze mooie shop, via facebook, via instagram of per mail.

Maar je kan de prachtige producten van MIssDraad vinden in onze winkel: Trotz.

Belvédèrelaan 107
8043 LW Zwolle

Openingstijden: 
Dindsdag: 10:00-17:00 uur
Woensdag: 10:00-17:00 uur
Donderdag 10:00-20:00
Vrijdag: 10:00-17:00 uur
Zaterdag: 10:00-17:00 uur

 

 

 

 

 

© 2017 - 2024 MissDraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel