Zoedt

Het merk

Zoedt is een jong, vrolijk merk papierwaren, wonen en lifestyle. De producten van Zoedt zijn zwart/wit, basic en mooi in eenvoud. Alle producten worden door Zoedt ontworpen.
De teksten, gedichtjes en quotes komen bijna altijd uit eigen koker. Bijna...want we hebben een paar Engelse teksten die al perfect zijn. Daar doen we niets meer aan.

 Cindy  en Ellen zijn de gezichten achter Zoedt. Ze groeiden allebei op in het dorp Windesheim, dichtbij Zwolle. Door het leeftijdsverschil hadden ze in die tijd niet zo veel contact. Dat veranderde toen we in 2008 collega’s werden. Ze deden samen veel projecten en merkten dat ze elkaar goed aanvullen.

Zij zijn gestart  op de zolder van Cindy en hadden allebei een fulltimebaan naast Zoedt. Inmiddels zijnjare ze jaren verder.  En wat zijn ze gegroeid! Van een zolderkamer tot een bedrijfspand met 3 medewerkers en 2 enthousiaste stagiaires.

Ze werken met veel plezier samen met Hof van Windesheim. De talenten van zorgboerderij Hof van Windesheim zorgen dat al hun producten mooi verpakt worden. De samenwerking bestaat al bijna net zo lang als Zoedt. Hun huisdrukker doet ook extra (inpak)werk voor Zoedt. Zij doen dit (deels) met medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals Wajongers. De dames van Zoedt vinden het belangrijk om ook maatschappelijk een steentje bijdragen.
 

 

per pagina
Sorteer op
    1 - 32 van 48 resultaten
  • 1
  • 2
© 2017 - 2024 MissDraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel