Bibs

BIBS is een premium Deens babymerk dat werd opgericht in 1978. Onze eerste focus lag op fopspenen en onze iconische ronde Colour-fopspeen heeft een geschiedenis van meer dan 40 jaar. Onze fopspenen zijn verschillende keren verfijnd om het best mogelijke materiaal en product voor de kleintjes te beveiligen.

Terwijl de focus nog steeds op onze populaire fopspenen ligt, bouwen we ook verder aan ons assortiment babyproducten. Vanaf het begin is het onze ambitie geweest om hoogwaardige producten te produceren in het best mogelijke materiaal. En dat terwijl we zorgen voor een esthetisch design.

Met de grootste aandacht voor functionaliteit en veiligheid, geeft ons brede productassortiment de kleintjes een kleurrijk begin van het leven. Wij geloven dat persoonlijke expressie de sleutel is, en met ons brede kleurengamma zorgen we ervoor dat er voor elk wat wils is.

Al onze fopspenen worden nog steeds zorgvuldig ontworpen en vervaardigd in Denemarken.

Verantwoordelijkheid

Bij BIBS zetten we ons in om onze impact op het milieu te minimaliseren. We willen ethisch geproduceerde en duurzame producten aanbieden die onze blauwe planeet helpen beschermen.

Liefdadigheid

Bij BIBS hebben we ons hart op de juiste plek en we houden ervan om een ​​verschil te maken in lokale gemeenschappen in nood.

In 2020 hebben we verschillende initiatieven ondersteund en tijd geïnvesteerd om goede doelen te steunen. Het is onze missie om de door ons gekozen goede doelen te blijven steunen en samen te werken om mensen en kinderen in nood overal ter wereld te helpen.

 

Onze waarden en visie

We zijn een visionair bedrijf met een creatieve en vooruitstrevende mentaliteit. We stellen hoge eisen aan kwaliteit en uniekheid in alles wat we doen, met een sterke focus op functionaliteit en veiligheid in een kleurrijk universum.

Kleuren zijn het DNA van BIBS en we willen bijdragen aan een kleurrijk begin voor kinderen over de hele wereld. We worden gedreven door sterke waarden gebaseerd op ambities, originaliteit, inspirerende en innovatieve ontwerpen op nieuwe esthetische manieren. Deze waarden maken ons wereldwijd een premium babymerk en we streven ernaar om onze klanten te zijn voor premium babyproducten die altijd voldoen aan de eisen van de markt en tegelijkertijd de norm bepalen.

Sorteer op
© 2017 - 2024 MissDraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel